PROVANSA

Polazak 14.30h - Beograd

Vodimo Vas u bajkovite predele Francuske, tamo gde snovi postaju stvarnost, gde možete uživati u prekrasnim krajolicima i nepreglednim poljima lavande... PROVANSA. Koračajte stazama Van Goga i Sezana koji su baš u Provansi otkrili predele koji su ih najviše inspirisali. Posetite gradiće autentične lepote i šarma i divite se arhitekturi koja će Vas ostaviti bez daha i uverite se zašto se najlepša sela Francuske nalaze upravo u Provansi.

Izaberite datum:

1. DAN: BEOGRAD – NOVI SAD – HRVATSKA - SLOVENIJA

Sastanak putnika u Beogradu na dogovorenom mestu u 14.30 časova. Polazak autobusa u 15.00 časova. Polazak iz Novog Sada u 16.15 sa dogovorenog mesta. Vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Italiju uz kraća usputna zadržavanja radi odmora.

2. DAN: AVINJON

Dolazak u kasnim popodnevnim časovima u Avinjon. Smeštanje u hotel. Odmor. Noćenje.

3. DAN: AVINJON – EKS-AN-PROVANS

Doručak. Nakon doručka razgledanje grada: srednjovekovne zidine, Katedrala na Rošeru, Papska, most Sv. Benezea, ulica Farbara ... Slobodno vreme za individualne aktivnosti ili poludnevni fakultativni izlet (od 14-20h) do istorijske prestonice Provanse - EKS-AN-PROVANSA. Razgledanje grada: Kur Mirabo – prelepa avenija sa platanima i trgovačkim delom; Čuvena kafana „Dva drugara“, palata Berze, Gradska kuća, Sat toranj, katedrala Sv. Spasitelja... Boravak u Eksu oko 3 sata... Polazak iz Eksa u 18h. Povratak u hotel. Noćenje.

4. DAN: SEN REMI – LE BO – ARL

Doručak. Celodnevni fakultativni izlet. Polazak ka gradiću SEN REMI u kojem se rodio prorok Nostradamus i u kojem je jedno vreme boravio Vinsent Van Gog. Kraći obilazak: Gradska kuća sa fontanom delfina, Katedrala, Nostradamusova rodna kuća, Palata porodice De Sad… Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Nastavak putovanja ka Alpijskom masivu uz usputni panoramski osvrt na ostatke rimskog grada Glanuma. Dolazak u srednjovekovni grad LE BO  smešten na okomitoj steni. Kraća šetnja gradićem do tvrđave Le Bo. Odlazak u ARL, grad Vinsenta van Goga. Obilazak grada: Rimska Arena, Grčki teatar, Katedrala Sv. Trofima, “Le Nuit Caffe” – čuveni kafe koji je naslikao Van Gog, Konstantinove Terme... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Povratak u hotel. Noćenje.

5. DAN: AVINJON – MARSELJ

Doručak. Polazak ka Marselju. Dolazak u MARSELJ i obilazak istorijskog centra grada uz razgledanje: Stara luka sa tvrđavama Sv. Nikole i Sv. Jovana, Gradska kuća i Katedrala... Šetnja srednjovekovnim kvartom Panije i nastavak razgledanja uz šetnju do stare Berze i mesta atentata na kralja Aleksandra... Slobodno vreme za individualne aktivnosti. Mogućnost organizovanja krstarenja (fakultativno) Marseljskim zalivom sa kružnim panoramskim obilaskom ostrva sa čuvenim šatoom d’If u kojem je bio zatočen grof Montekristo Aleksandra Dime. Polazak ka Srbiji. Noćna vožnja preko Italije, Slovenije, Hrvatske...

6. DAN: NOVI SAD - BEOGRAD

Dolazak u Srbiju u kasnim popodnevnim časovima.

Termin: Uskrs/Prvi maj

FIRST MINUTE CENA ARANŽMANA: 219 € za prijave do 10.03.

CENA UKLJUČUJE:

 • Prevoz modernim turističkim autobusima (KLIMA, WC, TV, VIDEO) na navedenim relacijama
 • Kompletnu organizaciju uz pratioca putovanja.
 • 3 noćenja sa kontinentalnim doručkom u hotelu Ibis budget Avignon Centre 2** u Avinjonu u dvokrevetnim i trokrevetnim (bračni + krevet na sprat) sobama.
 • Obilazak Marselja i Avinjona u pratnji vodiča.

CENA NE UKLJUČUJE:

 • Doplata za prevoz za polaske iz Kragujevca i Niša (minimum po 25 putnika): 10 € po osobi.
 • Fakultativne izlete: Eks-an-Provans 25 € i Sen Remi, Le Bo i Arl 40 € (uplate u agenciji 50 €).
 • Putničko i zdravstveno osiguranje 7 € .


OPIS HOTELA:

IBIS BUDGET AVIGNON CENTRE 2*

Ibis budget Avignon Centre je hotel koji poseduje 109 soba. Nalazi se u samom centru Avinjona. Smeštaj je udoban. Svaka soba sadži kupatilo (tuš) i satelitsku televiziju. Sobe su dvokrevetne i trokrevetne. Trokrevetne sobe se sastoje od jednog francuskog ležaja i jednog kreveta na sprat. U okviru hotela su: recepcija, koja je gostima na raspolaganju 24h i wireless internet.
http://www.ibis.com/gb/hotel-2603-ibis-budget-avignon-centre/index.shtml#overview

 • Sve uplate vrše se u dinarskoj protivvrednosti evra na dan uplate po prodajnom kursu Pro Credit banke (mogućnost plaćanja: gotovinski, uplatom na rate, platne kartice – VISA, DINA, MAESTRO, MASTER).
 • GOTOVINSKI: 10% prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), 40% od vrednosti aranžmana mesec dana pre početka putovanja i ostatak aranžmana 14 dana pre početka putovanja.
 • UPLATAMA NA RATE: 10% prilikom  rezervacije (sklapanja Ugovora), a ostatak od 40% 15 dana pre početka putovanja. Ostatak od 50% u jednakim mesečnim ratama čekovima građana (bez kamate) zaključno sa 15.09.2018.
 • Za sve aranžmane važe Opšti uslovi putovanja agencije «Rapsody travel» od 25.01.2018. a koji su usklađeni sa YUTA standardima.
 • Fakultativni izleti se organizuju od strane lokalne turističke agencije. Organizator putovanja nije u stanju da kontroliše kvalitet izvođenja fakultativnih izleta i prema Opštim uslovima putovanja nije odgovoran za njihovo izvođenje, te je putnik saglasan da sve svoje eventualne reklamacije i primedbe uputi direktno, na licu mesta, lokalnom organizatoru putovanja! Cene svih fakultativnih (neobaveznih) izleta su izražene u EVRIMA ili lokalnoj valuti, a rezervacija i uplate se vrše predstavniku agencije tokom samog putovanja. U cenu svakog fakultativnog izleta je uključena ulaznica, prevoz autobusom tour-operatora i lokalni vodič. Fakultativni izleti organizuju se na bazi min 25 prijavljenih, osim u slučaju da je drugačije navedeno Agencija zadržava pravo promene svih planiranih izleta po danima kao i njihove satnice, u zavisnosti od radnog vremena pojedinih lokaliteta.
 • Cena je garantovana samo za uplatu kompletnog iznosa. U suprotnom garantovan je samo iznos akontacije. U slučaju promena na monetarnom tržištu ili tržištu roba i usluga ili nedovoljnog broja prijavljenih putnika, agencija zadržava pravo korekcije cene, izmene programa putovanja ili otkaza putovanja.
 • Aranžman je rađen na bazi minimuma od 45 putnika, a rok za otkazivanje od strane agencije je 7 dana pre početka putovanja.
 • Putnici koji nisu državljani Srbije u obavezi su da se sami upoznaju sa viznim režimom, zemlje u koju putuju kao i zemalja kroz koje prolaze. Preporučuje se putnicima, sa novim biometrijskim pasošima, da se o uslovima ulaska u zemlje EU (potrebna novčana sredstva za boravak, zdravstveno osiguranje, potvrde o smeštaju...) informišu na sajtu Delegacije EU u Srbiji  europa.rsili u ambasadi ili konzulatu zemlje u koju putuju. Agencija ne snosi odgovornost u slučaju da pogranične vlasti onemoguće putniku ulaz na teritoriju EU.
 • Organizator putovanja nije ovlašćen i ne ceni valjanost putnih i drugih isprava.
 • Pasoši državljana Republike Srbije koji putuju u zemlje EU moraju imati rok važenja minimum 180 dana (6 meseci) od dana ulaska na teritoriju EU.
 • Rapsody Travel preporučuje putnicima da pre polaska na putovanje pribave polisu međunarodnog putnog osiguranja u agenciji u prema važećem cenovniku sa osiguranom sumom do 30.000 EUR, za sve putnike bez ograničenja starosnih granica, u vidu medicinske asistencije po uslovima Uniqa osiguranja (Milutina Milankovica 134 Beograd) – osnovno osiguravajuće pokriće (obaveštenja i uputstva u vezi sa osiguranjem sadržana su u uslovima Uniqa osiguranja, koji su Vam na raspolaganju već prilikom uplate aranžmana). U slučaju zdravstvene intervencije pozvati broj 011/36 36 955 centra za pomoć Uniqa osiguranja.
 • ORGANIZATOR PUTOVANJA: RAPSODY TRAVEL D.O.O. LICENCA OTP 462/2010.
 • ZA SVE PROGRAME VAŽE OPŠTI USLOVI PUTOVANJA ORGANIZATORA PUTOVANJA «RAPSODY TRAVEL» OD 25.01.2017. A KOJI SU USKLAĐENI SA YUTA STANDARDIMA, I MOGU SE POGLEDATI NA LINKU ILI DIREKTNO U AGENCIJI.
 • Mole se putnici da se pre zaključenja ugovora o putovanju upoznaju sa programom putovanja,  opštim uslovima putovanja agencije Rapsody Travel DOO,  kao i sa opštim uslovima međunarodnog putnog osiguranja (UNIQA) .
 • Minimum za garantovane polaske iz Niša, Kragujevca i Novog Sada je 25 putnika iz svakog grada.
 • Mole se putnici da pažljivo pročitaju Opšte uslove putovanja koji su sastavni deo ovog programa.


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.66.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
BEOGRAD
Vojvode Šupljikca 19
+381.11.3088.048
+381.65.550.5000
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 


Rapsody Travel & Events
SRBIJA

KRAGUJEVAC
Miloja Pavlovića 10
+381.34.344.666
+381.65.2000.794
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.